Mogelijkheden

Vakmanschap

Daar draait alles om bij Jurgen Schoenmakers Classic Cars. We pakken iedere klassieker even zorgvuldig aan. Daarom kunnen we volledig instaan voor de kwaliteit van ons werk: van periodiek onderhoud en reparatie tot en met complete restauratie en revisie van ieder onderdeel.

 

 

Jurgen SchoenmakersOmdat ons team echt verstand heeft van alle facetten van het autovak kunnen we ook uw klassieker weer in topconditie brengen én houden.

We kennen de sterke en zwakke punten van heel veel typen en modellen auto's. Een eerste indruk hebben we al snel, maar een gedetailleerde diagnose is toch nog heel wat anders. Een volledige restauratieofferte kunnen we u dus niet op voorhand geven, die zal niemand u kunnen geven.

 

 

 

ts10-autohoes-5743.jpgOmdat we voor alles duidelijkheid willen, gaan we te werk vanuit van een gedetailleerd bestek en een plan van aanpak. Zo weet ook u precies waar u aan toe bent. Ons uurtarief is relatief laag, en dat kan alleen als we efficiënt werken en elk gemaakt werkuur ook doorberekenen. Onze facturen zijn uitgebreid gespecificeerd. We versturen ze binnen een week na afronding van iedere werkperiode. Zo houden beide partijen het overzicht over voortgang en kosten.

 

Bekijk onze projecten

 

Projecteb

 

Met veel plezier werken wij aan onze projecten, bekijk snel waarom dit zo leuk is.

Bekijk ons aanbod

 

ts10-porsche356-5660.jpg

 

Elke auto is met veel ziel en zaligheid behandeld, straalt er vanaf toch?

Routekaart

Deze website wil gebruik maken van cookies.